O-BAM-A-BOOZLE DREAM



-Τον Ομπάμα τον υποστηρίζουν οι Κλίντον και Πάουελ. που έκαναν τους δύο πολέμους στα Βαλκάνια και το Ιράκ ΕΠΕΙΔΉ Ο ΟΜΠΆΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΕΙΡΉΝΗ.
-Δυο μήνες πριν τις Αμερικάνικες εκλογές ξεσπά οικονομική κρίση δώρο για την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα κρίση σε τομείς που η κακή διαχείριση και τα προβλήματα ήταν γνωστά και μανιπουλαρισμένα από καιρό ΕΠΕΙΔΉ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΟΜΠΆΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΠΌ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΈΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΊΑΣ.


-Αν και οικονομική κρίση με εκατομμύρια αμερικανών να χάνουν τα σπίτια τους ο Ομπάμα μάζεψε ρεκορ χρημάτων γιά την προεκλογική του εκστρατεία ΕΠΕΙΔΉ Ο ΟΜΠΆΜΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡΌΣ



Ομπάμα πρώτος ΄σαν έτοιμος από καιρό΄'
ψήφισε υπέρ της χρηματοδότησης από τις τσέπες των Αμερικανών πολιτών εκείνων που με την χρηματοπιστωτική τους κρίση τον βοήθησαν να πάρει την πρωτιά ΕΠΕΙΔΉ Ο ΟΜΠΆΜΑ ΕΊΝΑΙ ΦΊΛΟΣ -ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΉΣ ΤΩΝ ΠΤΩΧΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΆΤΩΝ.


-Η γιαγιά του Ομπάμα πέθανε στα ογδόντα πέντε της χρόνια την παραμονή των εκλογών,δραματοποιημένο το συμβάν ως θάνατος από καρκίνο εγινε πρώτη είδηση παγκοσμίως και τέλειο ως σκηνοθετημένο διαφημιστικό μάνα εξ ουρανού προιόν ΕΠΕΙΔΉ Ο ΟΜΠΆΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΉΣ ΗΘΙΚΌΣ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΌΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΊΣΤΑΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΣ.



-Όταν κάνουν κακή κριτική στον Ομπάμα οι άλλοι είναι ρατσιστές όταν ο Ομπάμα κάνει κακή κριτική στους άλλους είναι ελεύθερος πολίτης σε Δημοκρατική χώρα ΕΠΕΙΔΉ Ο ΟΜΠΆΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΉΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ



-Εύχομαι να βγουν αλήθεια μόνο τα ΕΠΕΙΔΉ.
-Ο Αμερικάνικος λαός αξίζει την καλή πλευρά της ιστορίας ,εχει την ψυχή και τον νού ενός καλοπροαίρετου χαρισματικού έφηβου και οι εκλογές αυτές είναι η πρώτη ουσιάστικη πράξη της ενηλικίωσής του .
Η τόσο εμφανής φανατική και αντιδεοντολογική υποστήριξη του ενός η του άλλου υποψήφιου από πολίτες άλλων χωρών είναι επέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα και μάλιστα στο μέγιστο δημοκρατικό δικαίωμα καθενός μας το εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Tο κείμενο αυτό θα ανέβει αύριο αφού κλείσουν οι κάλπες... ΚΑΛΉ ΨΉΦΟ στον απλό Αμερικάνο πολίτη όλων των χρωμάτων που ελπίζει και ονειρεύεται ενα καλύτερο μέλλον . Με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΌ στην ελευθερία της επιλογής του εύχομαι να μην προδωθούν τα ονειρά του
πού είναι όνειρα του κόσμου όλου.

GOOD MORNING DREAM