Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ -

Our Secret Revolution
- Ποιος σας είπε κύριοι ότι  επειδή δεν φωνάζουμε  δεν αγαπάμε την πατρίδα μας  ;
Έχετε δει την  γυναίκα  που ζει στους κάτω ορόφους ;
'Όταν αρχίζει να σκοτεινιάζει  μισανοίγει την πόρτα της  , κοιτάζει σκεφτική τον ουρανό , σταυρώνει με το δεξί την πόλη όλη  να την ευλογήσει και με το κεφάλι σκυμμένο ξαναμπαίνει στο σπίτι κλειδώνοντας αθόρυβα την πόρτα  αφήνοντας απέξω  τη σκοτεινιά που πλησιάζει  .
Τη  βλέπω απ΄το παράθυρό μου να πλέκει ασταμάτητα για τα παιδιά  τα δικά της και τα παιδιά  του κόσμου  .
Μαγειρεύει δύο φορές την εβδομάδα στην γειτονική μας των αστέγων στέγη .
Φυλάει  χρήματα για  εκείνους που θα ξεσηκωθούν και θα χρειάζονται ενίσχυση .
Γιατί να φωνάξει ;
Βλέπει τη νύχτα να΄ρχεται και προετοιμάζει την αλληλεγγύη της στους Άξιους  και στους Αναξιοπαθούντες   .
Παραμονές γιορτών την είδα που μαζί με τον άντρα της απίθωναν δυο αγκαλιές καλούδια για τους άπορους . Ζουν από τα ελάχιστα έσοδα έντιμων εργασιών  όπως  ζουν οι περισσότεροι των  συμπατριωτών  τους .
- Ποιος σας είπε κύριοι ότι επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν φωνάζουν και  δεν διαμαρτύρονται ότι  δεν αγαπάνε την πατρίδα τους  ;
 - Ποιος σας είπε κύριοι ότι επειδή δεν φωνάζουμε και  δεν ξεσηκωνόμαστε  δεν αγαπάμε την πατρίδα μας ;
Εμείς εννέα και μισό  εκατομμύρια  Έλληνες  να ξεσηκωθούμε εναντίον  των πεντακοσίων χιλιάδων Ελλήνων που έφαγαν , έκλεψαν , ξεπούλησαν , εγκλημάτησαν εναντίον της πατρίδας μας   ;
Μα αυτοί , εσείς δηλαδή  αυτό περιμένετε  .
Τα κανονίσατε έτσι κύριοι  ώστε  αν ξεσηκωθούμε με τους γνωστούς σε σας τρόπους  η εξουσία  για τις επόμενες δύο τρεις γενιές να περιέλθει στους απογόνους σας  στα δικά σας  αντίγραφα  μέσα κι έξω από τα κόμματά σας  τις φαμίλιες σας τα διαβολεμένα συμφέροντά σας  .
Ο νέος  άνεργος  άντρας του υπογείου είδε στο internet  ότι ο γιος  πασίγνωστης  και πάμπλουτης οικογένειας που κατάκλεψε την πατρίδα του  μέσω της διοργάνωσης και της διαχείρισης  των κονδυλίων των Ολυμπιακών αγώνων  δηλώνει και παριστάνει   - διαφημιζόμενος  - προστάτης των αδυνάτων σε πριβέ  διαμαρτυρίες  .
Ιδού ένας  επόμενος  πολιτικός δυνάστης  γόνος  εκ των αριστερών  η εκ των δεξιών  προδοτών και πατριδοκάπηλων σκέφτεται  ο νέος  άνεργος  άντρας  του υπογείου  που ήταν εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες  . Αισθάνθηκε υποχρεωμένος απέναντι στην πατρίδα του και πήγε . Τώρα που αντιλήφθηκε την απατεωνιά  της διοργάνωσης   θυμώνει γιατί  άφησε να τον εκμεταλλευθούν και καταστρώνει  κρυφά τα σχέδια του να εκδικηθεί χτίζοντας  μία πρωτοποριακή  έντιμη  πάντα δουλειά  με άλλους στην πατρίδα του  . Τώρα αισθάνεται υποχρεωμένος   απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα του .
 - Ποιος σας είπε κύριοι ότι είμαστε αφελείς  ώστε να σας δώσουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευθείτε  πάλι τις ψυχές μας  τις συνειδήσεις  μας τις αγνές προθέσεις μας και τις έντιμες πράξεις μας όπως τόσες φορές κάνατε στο παρελθόν ;
 - Ποιος σας είπε κύριοι  ότι επειδή δεν ξεσηκωνόμαστε  εναντίον σας στα φανερά  ότι δεν ετοιμάζουμε την Μυστική  Ιερή Αντίστασή μας  ;
-  Εμείς κύριοι  τα εννιάμισι εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν διαπράξαμε εγκλήματα  εναντίον της πατρίδας μας , εναντίον  των υπολοίπων  Ελλήνων και εναντίον  των  λαών των άλλων χωρών   δεν θέλουμε να σας δώσουμε την αφορμή να ξανά καταστρέψετε  τις πόλεις  μας  με τους πληρωμένους από σας προβοκάτορες όπως τότε τον Δεκέμβριο του 2008  ούτε  να σκοτώσετε  πάλι συμπολίτες μας με τους πληρωμένους από σας δολοφόνους  όπως τότε με την Marfin  .
 - Γι' αυτό ετοιμάζουμε την επανάστασή μας κρυφά . 
Χωρίς κανέναν από εσάς όλους τους ζήτουλες της εξουσίας ανάμεσά μας .
 - ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ  ΕΜΕΊΣ   ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ  ΑΦΟΡΜΗ   ΝΑ   ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ  ΠΑΛΙ .
 - ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΕΜΕΙΣ  ΟΙ  ΠΟΛΛΟΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ  ΚΡΥΦΑ  ΑΠΟ ΣΑΣ  ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ  ΠΟΥ ΤΗ  ΜΙΣΕΙΤΕ  .
http://www.titina-chalmatzi.com/titina-chalmatzi.com/