ΣΟΎΖΑΝ ΠΆΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ...

Suzan Boyle
-Πομφόλυγες... Ασχημόπαπο, η ομορφιά δεν είναι το παν,επιτυχία της χαζής και 'πράσινάλογα'[!].Βρίθουν τα ΜΜΕ εγκωμιαστικών σχολίων για την πανηγυριώτικη ανακήρυξη σε ταλέντο ενός ανθρώπου που έχει πια ελάχιστα περιθώρια εξέλιξης και προσφοράς .Το χάρισμα της Φύσης η Φωνή της ,δεν έτυχε,όπως τόσων άλλων ταλαντούχων ανθρώπων, την αξιοποίηση που της άξιζε για να καλλιεργηθεί και να δημιουργήσει. ΝΑΙ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΉ ΑΛΉΘΕΙΑ . Οι μάνατζερς του παιχνιδιού έψαχναν έναν ΑΝΤΙΉΡΩΑ και γι αυτό δεν την έκοψαν από την πρώτη στιγμή.
Μεγάλη σε ηλικία,απαίδευτη,αμόρφωτη,επαρχιώτισσα,ΆΣΚΗΜΗ,πολλοί οι λόγοι για τους όποιους έχουν κόψει κατά καιρούς πολλούς σαν την Σούζαν,πλην καθρέφτης μεγάλου ποσοστού τηλεθεατών .Κι αυτή τη στιγμή αυτή τη γωνία του καθρέφτη του κοινού ήθελαν να εκμεταλλευτούν οι τσιρκολάνοι των τηλεπαιχνιδιών.
Ακούσατε φαντάζομαι σε ταβέρνες και οικοδομές φωνές που σας έκανε το τραγούδι τους να δακρύσετε .Όλοι έχουμε γνωρίσει καταπιεσμένα μικρά η μεγάλα ταλέντα που οι συνθήκες δεν τα βοήθησαν,φτώχεια,έλλειψη παιδείας,κατωτέρα κοινωνικά στρώματα,οικογενειακές υποχρεώσεις...
-Η ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΟΎΖΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΌΤΗΤΑ ,
Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΕΙΔΗΣΕΟ-ΓΡΑΦΙΚΉ. Οι κύριοι αυτών των παιχνιδιών ας σταματήσουν να τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε αγαθά άτομα .
Ας ελπίσουμε η ''Χαζό Σούζαν'' να μην καταλήξει ΡΑΜΟΛΙΜΈΝΤΟ ΤΩΝ ΜΊΝΤΙΑ.
-ΣΟΎΖΑΝ ΠΆΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΚΑΙ ΤΡΈΧΑΑΑΑΑ.....