ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ


Ε-ΟΨΙΣ
-Καλημέρα.Ανοιξαν τα χρηματιστήρια και 'όλα πάνε καλά.Τώρα πλέον εμείς οι ακτήμονονες ,ξεχρεώνουμε τα χρέη των τραπεζών και αποπληρώνουμε τις δόσεις μας σε αυτές με τόκο.
ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΈΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ ΈΝΝΟΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Elisabeth

Ζ-ΟΨΙΣ
-Καλημέρα.Ανοιξαν τα χρηματιστήρια και όλα πάνε καλά.Αγορές γίνονται των προβληματικών απο τους μη προβληματικούς. Μεσίτης η κυβέρνηση και σύμπασα η αντιπολίτευση του παγκόσμιου χωριού.
ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΈΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ ΈΝΝΟΜΟΣ ΧΩΡΙΆΤΗΣ
Hugh

Η-ΟΨΙΣ.
-Καλημέρα.Ανοιξαν τα χρηματιστήρια και ολα πάνε καλά.
Οι πολιτικοί, αφού συνέτρωγαν λουκούλλεια γεύματα τόσα χρόνια με τους διοικούντες ,τώρα τους κερνουν τους προηγούμενους και τους επόμενους μπουφέδες και στέλνουν τον λογαριασμό σε εμάς, στον οποίο αναγράφεται μόνο ένα νούμερο ,σούμα, πριγκιπικών διαστάσεων.Εγώ ,απο συστολή και τακτ, αποφεύγω να ζητήσω αναλυτικό και τιμολόγια
ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΈΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ ΈΝΝΟΜΟΣ
ΤΖΈΝΤΛΕΜΑΝ
Jhon- li

Θ-ΟΨΙΣ
-Καλημέρα.Ανοιξαν τα χρηματιστήρια και όλα πάνε καλά.Αριστεροί ,Δεξιοί και Κεντρώοι ανίκανοι τόσα χρόνια να αντιληφθούν τι παίζονταν,χρίζουν την ανικανότητά τους κρατική παρέμβαση και τους εαυτούς τους διαχειριστές των χρεών που συ σώρευσε στη πλάτη των πολιτών η δική τους ανεπάρκειά .Οι αριστερές μου καταβολές δεν μου επιτρέπουν να αμφισβητήσω την κρατικοποίηση χρεών και ως εκ τούτου αδυνατώ να σκεφθώ αν μου λένε την αλήθεια και να ζητήσω να μάθω την πραγματικοτητα για αυτή την πολυπόθητη ήττα του Καπιταλισμού.
ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΈΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ ΈΝΝΟΜΟΣ ΠΡΏΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΌΣ.
Sam



ΑΓΏΝΑΣ ΤΏΡΑ ΔΙΚΑΙΏΝΕΤΑΙ
ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΆΤEΣ ΣΤΟΝ ΛΑΌ .....ΝΑ ΤΟΎΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΎΣ ΞΕΧΡΕΏΝΕΙ Λευτέρης